Wednesday, May 13, 2009

Ida-Virumaa Spa Hotellid

Kus saab Ida-Virumaal puhuda spaas? Uurisin ja leidsin kohad, kus pakutakse puhkust.Toila SPA Hotell
Toila SPA Hotell asub mere ääres, viie kilomeetri kaugusel Tallinn-Narva maanteest. Kompaktne, 260 majutuskohaga hoone kõrgub kauni Toila-Oru pargi serval. Erinevalt paljudest teistest Eestimaa sanatooriumitest, võib siin nautida mere või männimetsa kohinat ning maakohale omast rahu või veerandtunnise sõiduga külastada Ida-Virumaa linnu.
http://www.toilaspa.ee/Saka Cliff Hotel & SPA
Saka Cliff Hotel & SPA asub Põhja- Eesti Pankrannikul- otse 55 meetri kõrguse paekalda serval, kus 1200 km pikkune Ölandi saarest Rootsis kuni Laadoga järveni Venemaal kulgev Balti klint saavutab oma suurima kõrguse. Hotelli naabruses Kivisilla juga. Mõisastiilis ehitatud hotelli akendest avaneb suurepärane vaade Soome lahele ja hoonet ümbritsevale pargile. Saka Cliff Hotel & SPA-s on mitmesugused teenused: majutus, toitlustus, seminarid, SPA, karavaniparkla, telkimine, palju pakette, kinkekaart. Vabal ajal on palju võimalusi: vibulaskmine, kepikõnd, pentang, matkarada. Samuti on midagi, mis tuleb näha: vana mõisahoone, ürgne valge liivaga rand, pankrannik, Kivisilla juga.
http://www.saka.ee/Narva-Jõesuu Sanatoorium
Narva-Jõesuu Sanatoorium asub Soome lahe rannikul 200 kilomeetri kaugusel Tallinnast ja 150 kilomeetrit St. Peterburist. Sanatoorium pakub erinevaid teenuseid, majutust, toitlustust ning raviprotseduureid.
http://www.narvajoesuu.ee/
Meresuu Spa & Hotel
Meresuu Spa & Hotel on neljatärni tasemele vastav wellness spaa hotell, mis asub Põhja-Eesti looduskaunis kohas, Eesti ühes vanimas kuurortlinnas Narva-Jõesuus on kõigest 200 km kaugusel Tallinnast ja 155 km St. Peterburist ning 20 km kaugusel Sillamäelt.
Lisaks tean, et Meresuu Spa & Hotel valiti 13.-15.veebruaril toimunud rahvusvahelisel turismimessil TOUREST 2009 "2008.a. parimaks turismiedendajaks".
http://www.meresuu.ee/

No comments:

Post a Comment